Blog

Conferinta Timisoara

In cadrul actiunilor de informare /constientizare echipa UIP a Proiectului „Managementul conservativ al habiitatelor 4070* si 9260 in ROSCI Nordul Gorjului de Vest, judetul Gorj” in perioada 24 – 25 Mai 2018 a participat la UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI MEDICINĂ VETERINARĂ A BANATULUI „REGELE MIHAI I AL ROMÂNIEI” DIN TIMIŞOARA

FACULTATEA DE HORTICULTURĂ ŞI SILVICULTURĂ TIMIŞOARA care a organizat „Conferinta Internationala de stiintele vietii”.

Conferinta a fost deschisa de catre d-na minstru a Ministerului Mediului Gratiela Leocadia Gavrilescu, care in cuvantul de deschidere a facut trimitere la legatura absoluta intre mediu si specializarile Universitatii Timisorene: agricultura, silvicultura si mediu.

Prezenti la Conferinta au fost autoritatile judetene si locale Timis, specialisti in domeniile amintite, cadre didactice de la universitatile omologe din tara, specialisti din Europa , studenti etc.

Dupa prezentarile in plen , au fost organizate si prezentari pe specializari.

In aula „ Horia Butnaru” unde au fost prezente cadrele didactice din universitatile omologe si specialisti in horticultura si silvicultura precum si studenti, Managerul proiectului Life 11NAT/RO/825 ing. jr. Elisabeta JUVELOIU a prezentat rezultatele obtinute in proiect in special pentru activitatile C1, C2 si C3, respectiv reabilitarea habitatelor de jneapan si castan.

Au fost apreciate de catre cei prezenti prezentarile in maniera rezultatelor obtinute, fiind interesati de implicarea APM-ului Gorj in actiuni concrete de reabilitare  habitate.

Au fost impartite si materiale informative obtinute in cadrul proiectului.

 

Manager Proiect LIFE 11NAT/RO/825

Ing. Jr. Elisabeta JUVELOIU