Blog

INFO DAY BRASOV 2018

Ministerul Mediului in calitatea sa de Punct National de Contact pentru Programul LIFE in relatia sa cu Comisia Europeana, prin Proiectul sau Life „LIFE CAPACITY BUILDING „ au organizat evenimentul INFO DAY 2018 la Brasov.

Au avut loc prezentari ale Programului LIFE 2018, noile prevederi ale acestuia.

S-au prezentat proiectele Life – exemple de bune practici , provocari /comparatii cu alte tipuri de finantari , aflate in implementare in Romania.

Au prezentat rezultatele obtinute  : APM Gorj, APM Vrancea, APM Timis, ARBDD, etc.

In calitate de Manager proiect LIFE+11NAT/RO/825 ing.jr. Elisabeta JUVELOIU am prezentat obiectivele, rezultatele si problemele intimpinate in implementarea proiectului LIFE+11NAT/RO/825.

La intrarea in Sala de Conferinta a Bibliotecii Universitatii Transilvania din Brasov, fiecare proiect Life participant a creat un stand cu materiale informative create in cadrul propriului proiect, distribuite participantilor prezenti care au depasit 100 de persoane prezente .

Am distribuit cca. 50 bucati Brosuri cu descrierea generala a proiectului insotita de o galerie foto, stegulete ale programului Life, bloknotes-uri, picsuri, etc.

Informarea/constientizarea proiectului LIFE+11NAT/RO/825 a fost si este o prioritate a noastra, prin participarea la astfel de actiuni ne-am remarcat prin rezultate, munca, si mai ales prin curajul de a investi in realizarea unor obiective ale biodiversitatii din Romania, care are mult de suferit prin actiunile antropice prezente si mai putin prin masuri de protectie si conservare a valorilor naturale existente pe teritoriul romanesc.

Manager Proiect LIFE 11+NAT/RO/825

Ing. Jr. Elisabeta JUVELOIU