Blog

Life 11NAT/RO/825

8 noiembrie 2018  |   Comunicate de presa,Noutati  

In perioada 31octombrie 2018 si 1 noiembrie 2018, am participat impreuna cu echipa tehnica a proiectilui Life 11NAT/RO/825 la actiunea de informare/constientizare in cadrul Proiectului Fishforlife LIFE 16NAT/RO/778.

Au avut loc prezentari tehnice privind obiectivele si rezultatele propuse in cadrul proiectului de catre managerul de proiect precum si prezentari de specialitate ale expertilor ce lucreaza in cadrul proiectului privind speciile de peste ce fac obiectul proiectului cat si primele rezultate ale partenerilor care se ocupa de implementarea efectiva a actiunilor de informare constientizare.

In calitate de manager al proiectului Life 11NAT/RO/825 am prezentat rezultatele acestui proiect derulat pe o perioada de 6 ani si jumatate, aflat la finalul implementarii si am distribuit materiale informative obtinute pe parcursul implementarii proiectului. S-au remarcat rezultatele foarte bune obtinute prin reabilitarea a doua habitate : jneapan si castan.

A doua zi a urmat o deplasare in teren in zona Tg-Carbunesti si Albeni, zone unde urmeaza a se realiza obiectivele proiectului Fishforlife LIFE 16NAT/RO/778.

De remarcat faptul ca aceste actiuni au un rol determinant in extinderea informarii atat in cadrul grupurilor tinta participante cat si al informarii corecte asupra valorilor capitalului natural national si mondial agresat prin activitati antropice , informarea cu privire la greutatile ulterioare tehnice, umane si financiare de a readuce anumite specii de flora, fauna, peisaje la stadiile initiale.