Blog

PROVOCAREA LIFE + 11/NAT/RO/825

12 aprilie 2013  |   Noutati  

In perioada 8 -10 aprilie 2013, Beneficiarul Coordonator – A.P.M. Gorj, impreuna cu Beneficiarul asociat – Administratia SCI-ului Nordul Gorjului de Vest, a organizat „Consultarea publica” Evaluarea gradului de constientizare a publicului larg si al factorilor de decizie privind importanta patrimoniului natural si protejarea acestuia/aspecte de protectia mediului „ implementare a Actiunii A3 – in cadrul proiectului „Managementul conservativ al habitatelor 4070* si 9260 in ROSCI0129 Nordul Gorjului de Vest, judetul Gorj”.

Pentru autoritatile publice locale si pentru cetatenii din zonele in care se dasfasoara proiectul Pestisani, Tismana di Pades oferirea unui model de dezvoltare durabila din punct de vedre economic , echitabil social si sustenabil privind conservarea biodiversitati si promovarea ecoturismului forma de turism necesara ce presupune a calatorii intr-o maniera responsabila catre areale cu potential natural, avand in vedere interesele populatiei locale si a mediului inconjurator.

Actiunea s-a bucurat de participarea unui numar semnificativ de cetateni si persoane ale autoritatilor publice locale si proprietari de suprafete de teren ce urmeaza a fii reabilitate.